ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

Почистване на мазета и тавани в София

Ако ви е нужно почистване на мазе или почистване на таван, то нашата фирма е правилния избор за вас. Зад гърба си имаме стотици доволни клиенти и препоръки за перфектно свършена работа. Екипа ни се занимава не само с къртачни дейности, но и с почистване на складове, почистване на производствени помещения, почистване на апартаменти преди и след ремонт.

Често при покупка на нов имот било то апартамент, магазин склад или двор, съществуват куп битови отпадъци, които пречат на започване на ремонт или нанасяне. Тук се намесваме ние, като пристигаме бързо, почистваме всичко, което искате да изчезне, товарим го на нашият превоз и го извозваме да депо.


Цени за почистване на мазета и цени за почистване на тавани

Цени за почистване на мазета и тавани са различни и подлежат на предварителен оглед, защото трудно по телефона можем да придобием представа за типа и големината на боклуците, които трябва да бъдат изхвърлени. Таваните често са малко по скъпи, защото винаги се намират на покрива, докато мазетата са по близо до изхода от сградата.

Това не трябва да ви притеснява защото нашите ТОП цени за почистване на мазета и тавани са съобразени с вашият бюджет.

Цените се влиаят и от вида на боклуци, защото често по време на процеса на работа откриваме, допълнителни, големи или опасни отпадъци, които изискват особено внимание.


Как се почистват мазета и тавани?

Почистването става според големината и тежеста на отпадъците, които трябва да бъдат извозени. Започваме с най-големите и вървим към по малките. Вие решавате, кои трябва да бъдат изхвърлени и кои запазени. Стараем се да сме тихи и бързи за да не безпокоим живущите в сградата.

Често се налага да почистваме складови и други помещения, които съдържат скъпи оборотни стоки. Нашият екип ще извърши всички дейност без да повреди или нанесе щети на съществуващите предмети в помещенията.

За да обсъдим вашите нужди по почистване на мазета, тавани, складове, дворове и други помещения моля позвънете ни или пишете за сме ви максимално полезни и да отговорим на вашите въпроси.

Обади се