ИЗВОЗВАНА НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Извозване на строителни отпадъци в София и района

Фирмата ни се занимава професионално с извозване на строителни отпадъци в София и района. Смело можем да се похвалим с коректноста, скороста и сръчноста, с която почистваме строителния обект и извозваме отпадъците до оторизирано депо!

Дългия професионален опит в извозването на отпадъците, който нашият екип притежава е гаранция за добрата услуга, която предлагаме на нашите клиенти. В процеса на извозване на строителни отпадъци в София и района, нашата работа е с доказан 100% професионализъм и коректност.

Нашата практика при извозване и изхвърляне на строителни отпадъци

През годините в София и района, конкуренцията в този сектор се увеличи и много хора започнаха подобна дейност донасяйки непрофесионални практики.

За двадесет години опит ние установихме стандарти и практики, които донесоха само задоволство в нашите клиенти. Когато извозваме отпадъци ние изхвърляме боклука на оторизирано депо, като заплащаме съответните такси! Не подкрепяме практиката отпадъка да се изхвърля в корита на реки, на съседна улица, на поляни или в градските контейнери, защото това е изключително нелоялна практика.

Нашите клиента, често са впечатлени от скороста, с която пристигаме на обекта, товарим отпадъците и ги извозваме. Ние НЕ се бавим и не даваме фалшиви обещания, защото знаем че от скороста и качеството на нашата работа зависи и работата на клиента. Съобразяваме се ако на обекта има чупливи елементи и ги пазим! Няма значение дали отпадъците, които изхвърляме са от къртене на замазкакъртене на стени или къртене на бетон, ние ще спазим срока и цената, за която предварително сме се разбрали!

И най-важното нашите цени за извозване на отпадъци са ниски!

Нашият екип е инструктиран и обучен да бъде вежлив и да спазва определен етикет на обекта на клиента. По този начин ние се ангажираме да няма некоректни и неловки случаи пред клиента.

Как да се предпазите от нелоялни практики при изхвърляне на строителни отпадъци

За съжаление при извозването на строителни отпадъци, често работниците са изключително нискоквалифицирани и неопитни, което води до редица неудобства и за двете страни,

Най-чести и неприятни случаи са следните:

  • Пияни работници
  • Ниска хигиена
  • Нежелание за работа
  • Забавяне на извозването, което води до забавяне на графиците на клиента
  • Неуважение към авторитета на клиента
  • Половинчато свършена работа
  • Непристигане на договорения час
  • Щети и кражби върху обекта на клиента

Както виждате има много препятствия от една привидно лесна дейност, като извозване на отпадъци. За да се предпазите вие трябва да сте много внимателни при избора на фирма.

Както подчертахме вече, грешния екип може да доведе до редица неудобства и нерви за Вас.

Затова препоръчваме да обсъдите внимателно всички детайли с фирмата, която искате да работите, като зададете въпроси за опита, компетентноста и желанието, което те имат за да извършат правилно тази дейност.

Как протича процеса по изхвърлянето на отпадъци

Вие ни звъните и обсъждаме вашите нужди

Обсъждаме детайлите и изискванията за дейноста

Уточняваме дали става дума за извозване или за събиране, товарене, почиства и извозване

Ако е нужно правим оглед

Даваме ви точна цена за указаната дейност

Пристигаме на уточнената дата и час

По най-бързия начин събираме, товарим, почистваме отпадъците

Извозваме ги до специализирано депо за съответните отпадъци

Оставяме усмивка на клиента с добре свършената работа и очакваме отново да работи заедно

Защо да изберете нас ?

Както вече посочихме избора на фирми е голям, но ние не се притесняваме да кажем, че сме лидери, заради качеството и скороста, с която работим. Сигурно има и други фирма с подобни, качества, но това, което ни прави Номер 1 е отношението към клиента. Гордеем се, когато свършим работата толкова добре, че клиента дори не разбира, че сме били на обекта. Да има и такива случаи и те изискват много опит и деликатност.

Ние сме правилния избора за вашите нужди. Обадете се сега и нека обсъдим как можем да сме ви полезни!

Обади се