КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

Къртене на баня в София

Къртене на баня на ниски цени. Това е желанието на повечето наши клиенти, като допълнение винаги клиента иска да е бързо и ако може възможно най-тихо. Възможно ли е това? Нашият отговор е ДА, но при правилна организация и планиране. Разбира се тихо къртене няма, но ние се стараем поне да минимизираме шума, като не пускаме изкъртените елементи от високо и други трикове.

Всеки ремонт започва с къртене на баня. Ремонта на банята е най-бавния в сравнение с всички други стаи. За това след стотици изкъртени бани ,ние знаем колко важно е за вас майстор плочкаджия да влезе възможно най-бързо.

Къртенето на баня включва най-често къртене на замазка, къртене на стени, къртене на фаянс и теракота, къртене на бетон и бетонени елементи и последвалото почистване и извозване на строителни отпадъци.


Какво трябва да знаем за къртенето на баня

Къртенето на баня се различава от останалите помещения, заради функциите на помещението. По време на процеса на разрушаване е нужно да се направят допълнителни канали за полагане на новата електро и ВиК инсталация. Трябва умело да се направят канали с точно разстояние за сифони и изводи. По време на къртенето е нужно да се покрият и обезопасят ВиК елементи, като тръби, изводи и уреди, които няма да се сменят. Изключването на тока е задължителен елемент за безопасноста на процеса.

От какво се оплакват клиентите?

  • Бавно къртене на привидно малко помещение
  • Излишно замърсяване на останалите помещения
  • Спукани тръби и наранени кабели
  • Недостатъчно изкъртване, стърчащи малки елементи, които пречат за започване на работа на майстор плочкаджия
  • Щети причинени при изкарването на отпадъците до входа на сградата

Подчертавайки отново нашият опит и трудолюбие, ние гарантираме, че посочените горе неприятни ситуации не присъстват в нашата трудова етика. Ние ще изкъртим вашата баня коректно.


Как се определя цена за къртене на баня?

Цената за къртене на баня се формира преди всичко от следните елементи:

  • Квадратура на помещението
  • Дейности по къртене, например сваляне на плочки, замазка, мазилка, зидани вани и пр…
  • Етаж за сваляне на боклуците
  • Дебелина на слоевете
  • Виж на повърхноста и др.

Ниски цени за къртене на баня са основното желание на клиентите. За да бъде постигната ниска цена е нужно работниците да са бързи.

За да са бързи те трябва да са опитни и добре обучени, както и снабдени с правилните къртачни инструменти.

Работата с неправилни инструменти може да удължи срока за къртене на баня значително, което да повлияе негативно на цената. Хубаво е да разпитате предварително с какви инструменти ще се осъществи къртенето още преди започване на работа.

Ако не сме ви уверили, че ние сме правилният избор за вашето къртене на баня, моля позвънете ни да обсъдим и отговорим на всички ваши въпроси.

Обади се